(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Sodankylään.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöiden parissa. Elementtituotannossa valmistetaan betonielementtejä talonrakennus- ja maanrakennustarpeisiin. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä sopii niin aloittelevalle työntekijälle kuin alan kokeneelle ammattilaisellekin. Töitä tehdä arkisin klo. 8-16:30 välillä.

Toivomme hakijalla olevan hiukan esim. rakennus- tai varastopuolen työkokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia ja kehittyä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta betonielementtien teosta tai valu- ja raudoitustöistä, mutta työssä pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin, sillä työtehtävään perehdytetään. Tärkeintä meille on, että sinulla pysyy työkalut kädessä ja työmotivaatio on kunnossa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työpaikan, missä pääset kehittämään itseäsi alan töissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus myös edetä urallaan ja saada itselleen pitkäaikainen työpaikka.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi koko hakuprosessin ajan. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä