(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa ja betoni on sinulle tuttu materiaali esim. rakennuspuolen töistä?


Etsimme nyt BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöitä. Elementtituotannossa tuotantoon ja palveluun kuuluvat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, väestönsuojat, sillat, tukimuurit, kuljetukset ja asennuspalveluiden välitys.Työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus edetä urallaan ja laajentaa työnkuvaa. 


Toivomme hakijalta työkokemusta betonielementtien teosta tai muuta rakennuspuolen työkokemusta jota voisi hyödyntää työssään. Odotamme, että sinulle on betoni- materiaalina tuttua ja sinulta löytyy työturvallisuuskortti. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtäviä on sekä aloitteleville työntekijöille että alan kokeneille ammattilaisille. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa perheyrityksessä, joka toimii ympäri Suomen ja on osana isoa konsernia. Töitä tehdä arkisin klo. 8-16:30 välillä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com Voit tulla tapaamaan meitä myös avoimien ovien päiville toimistollemme 31.10 klo 12-15. Osoite Kansankatu 9. Lisätietoja avoimien ovien päivästä työnhakijoille Personalhuset Rovaniemen Facebook-sivuilla. 

https://www.facebook.com/events/1347506822051394/


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi