Betonielementtityöntekijöitä, Valkeakoski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle kahta betonielementtityöntekijää.


Asiakasyrityksemme on betonielementtien asiantuntija, joka juontaa juurensa 1990-luvulle. Heidän päätuotteitaan ovat julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. He työllistävät tällä hetkellä noin 120 henkilöä, ja on perheomisteinen yhtiö.


Haemme nyt kahta betonielementtityöntekijää tehdasympäristöön. Sinulla voi olla jo kokemusta elementtien suunnittelu-, valmistus-, ja asennusprosesseista, tai olet etsimässä reittiä jossa pääsisit kehittymään alan ammattilaiseksi. Työtä tehdään kaksivuorotyönä maanantaista lauantaihin tehdasympäristössä työparin kanssa. Työsuhde on kokopäiväinen, toistaiseksi voimassaoleva ja solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

 

Edellytämme hakijoilta:


- Motivaatiota ja reipasta työasennetta. 

- Halukkuutta kehittyä ja sitoutua tehtäviin.

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tai mahdollisuutta sen suorittamiseen.

- Arvostamme aiempaa kokemusta elementtien kanssa työskentelystä, tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta, sekä kuvien lukutaitoa.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi heti, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Elisa Suontausta, elisa.suontausta@nordic.fi, 050 411 1878.
 
 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253456
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite