(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijöitä Parmalle Nummelaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018Työn kuvaus:
   
Haemme Parman Nummelan tehtaalle betonielementtityöntekijöitä. Työ on yksivuorotyötä ja työajat ovat pääosin arkisin klo 6-14:30.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea positiivista asennetta työhön sekä halua ja intoa oppia uusia asioita. Pystyt myös työskentelemään ryhmissä ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalalta sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.
 
Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä työparin tai isomman ryhmän kanssa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä. Saat myös kattavan perehdytyksen eri työvaiheisiin.
Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitus voi olla mahdollista nopeallakin aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Betonityöntekijä


Sijainti:  NUMMELA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja