(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijöitä Parmalle kesäsesonkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Parma Oy:lle Uuraisille kesätöihin

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

 

Parma on betonirakentamisen Suomen markkinajohtaja ja osa alan suurinta eurooppalaista yhtiötä, Consolis-konsernia. Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Parmalaisia on yhteensä noin 750 ammattilaista, ja he tekevät työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin.

 

Tehtäviisi kuuluu betonielementtien muotitus- ja raudoitustyöt sekä muut tehtaassa tapahtuvat työtehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

 

Etsimme innostuneita ja ahkeria nuoria tai miksei kokeneempiakin konkareita, joilla on hyvä motivaatio työn tekemiseen. Opiskelet mahdollisesti rakennusalaa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta fyysisestä työstä. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortti ja auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

 

Tarjoamme kesätyöpaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi tiimin tuen avulla.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae paikkaa 19.5.2019 mennessä. Haethan kuitenkin paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa. Hakeminen tapahtuu rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkittämällä hakemus avoinna olevaan tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi