(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijäksi Kyyjärvelle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

”Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä. Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä noin 650 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Kyyjärvellä valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.”

 

Haemme nyt Kyyjärven tehtaalle betonielementtityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Betonielementtityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat seinäelementtituotannon monipuoliset tehtävät kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt.  

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta betonialalta ja/tai rakennusalan koulutusta. Toivomme valituilta tekijöiltä ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tiimityöskentelytaitoja. Töitä tehdään 2- ja 3-vuoroissa, joten edellytämme valituilta kykyä työskennellä vuorotöissä. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen sekä pääset työskentelemään kokeneiden osaajien opissa.

 

Olisitko etsimämme betonielementtityöntekijä?

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.