Betonielementtityöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Etsimme nyt BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöiden parissa. Elementtituotannossa tuotantoon ja palveluun kuuluvat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, väestönsuojat, sillat, tukimuurit, kuljetukset ja asennuspalveluiden välitys. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä sopii niin aloittelevalle työntekijälle kuin alan kokeneelle ammattilaisellekin. Työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus myös edetä urallaan ja saada itselleen pitkäaikainen työpaikka.

Toivomme hakijalla olevan hiukan rakennus- tai esim. varastopuolen työkokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia ja kehittyä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta betonielementtien teosta tai valu- ja raudoitustöistä, mutta työssä pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin kunhan työkalut pysyvät käsissäsi, sillä työtehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa perheyrityksessä, joka toimii ympäri Suomen ja on osana isoa konsernia. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti marraskuun loppuun, myös jatko voi tilanteen mukaan olla mahdollista. Töitä tehdä arkisin klo. 8-16:30 välillä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ida Aatsinki p.050 409 7304 / ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495854
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi