Betonielementtityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Oletko joustava ja itseohjautuva tekijä, joka ei vierasta fyysistä työtä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Lammille useita BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtehtäväsi tulevat koostumaan pääasiallisesti muottien purusta, muottien rakentamisesta, elementtien valamisesta sekä elementtien viimeistelystä ja lastauksesta. Tehtävä sisältää myös piirrustusten lukua, joten piirrustustenlukutaito on keskiössä.

Etsimämme tekijä on itseohjautuva ja joustava työpersoona - kokemuksesi voi olla rakennusalalta tai betoniteollisuudesta. Työtä voi suorittaa suomen tai englannin kielellä. Työpaikalle ei voi kulkea julkisilla, mutta jos sinulle ei ole oman auton käyttömahdollisuutta on työpaikalle mahdollisuus kulkea kimppakyydeissä.

Työaika tehtävissä on 37,5h / vk ja työt sijoittuvat arkipäiville klo 6-14 väliselle ajalle.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan alkuun 6kk määräaikaisen vuokratyösuhteena, mutta valituilla henkilöillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Palkkaus tehtävissä on Rakennustuoteteollisuuden TES kokemuksesi huomioiden ja työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa 2021.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461353
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna, Janakkala, Kärkölä, Padasjoki