(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme nyt BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Kuusamoon.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöiden parissa. Elementtituotannossa tuotantoon ja palveluun kuuluvat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, väestönsuojat, sillat, tukimuurit, kuljetukset ja asennuspalveluiden välitys. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä sopii niin aloittelevalle työntekijälle kuin alan kokeneelle ammattilaisellekin. 

Toivomme hakijalla olevan hiukan rakennus- tai esim. varastopuolen työkokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia ja kehittyä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta betonielementtien teosta tai valu- ja raudoitustöistä, mutta työssä pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin, sillä työtehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa perheyrityksessä, joka toimii ympäri Suomen ja on osana isoa konsernia. Työt sovitaan aluksi vuoden loppuun saakka, mutta työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus myös edetä urallaan ja saada itselleen pitkäaikainen työpaikka. Töitä tehdä arkisin klo. 7.00-15.30 välillä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Jennika Pasula, jennika.pasula@personalhuset.fi / 0504097304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä