(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme Jyväskylän alueella toimivaan yritykseen BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ..

Betonielementtityöntekijän työnkuvaan kuuluu työskentely erilaisissa betonielementtien valmistusvaihe esim. valu-, muotti- ja raudoitustyöt. Työtä tehdään ryhmissä, joten ryhmätyöskentelytaidot ovat avainasemassa. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten aiempi kokemus tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Kaikista tärkeintä tehtävässä on hyvä, työhön tarttuva asenne ja motivaatio. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, salille ei työpäivän jälkeen tarvitse lähteä! Myös voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan tehtävään valittavalta. Kuvienlukutaidosta ja tehokkaasta työskentelyotteesta on etua sinulle.

Valitulle työntekijälle tarjoamme:
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työuraan sekä väylän rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle
- Laadukkaat työvaatteet ja kengät
- Kattavan perehdytyksen
- Kilpailukykyisen palkan oman osaamisen mukaan

Jätä ihmeessä hakemus jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja antaa tarvittaessa Olli-Matti Niskanen 040 570 5917.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.