(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Haemme vakavaraiseen kotimaiseen yritykseen BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ.
Yritys on tunnettu elementtirakenteiden märkätöistä. Osaavalle työntekijälle on tiedossa pitkäaikainen pesti sekä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle.

Työnkuvaan kuuluu erilaiset betonielementtien valmistusvaiheet esim. valu-, muotti- ja raudoitustyöt. Työtä tehdään kolmen hengen ryhmissä, joten ryhmätyöskentelytaidot ovat avainasemassa. Työhön tehdään kattava perehdytys. Hyvä asenne, motivaatio sekä hyvä fyysinen kunto ovat asioita, joita työntekijältä vaaditaan. Toivon mukaan taskustasi löytyy vielä voimassa oleva työturvallisuuskortti!

Tarjoamme valitulle työntekijälle:
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työuraan sekä väylän rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle
- Laadukkaat työvaatteet ja kengät
- Mukavan työyhteisön erilaisine etuineen
- Mahdollisuuden osallistua Sihdin järjestämiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin
- Kattavan perehdytyksen
- Kilpailukykyisen palkan oman osaamisen mukaan

Jätä ihmeessä hakemus jo tänään! Kahden hengen tiimi odottaa innolla uutta tiimiläistä aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy:

Veli-Pekka Mäkäräinen, 050 444 4475, vp@sihti.fi
Nelli Hyvärinen, 040 703 5375, nelli.hyvarinen@sihti.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.