(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsitkö fyysistä työtä, pidätkö mahdollisesti välivuotta opiskeluista tai muuten kiinnostus rakennuspuolelle vetää? Tässäpä sinulle paikka!

Etsimme nyt BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöiden parissa. Elementtituotannossa tuotantoon ja palveluun kuuluvat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, väestönsuojat, sillat, tukimuurit, kuljetukset ja asennuspalveluiden välitys. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä sopii niin aloittelevalle työntekijälle kuin alan kokeneelle ammattilaisellekin. Työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus myös edetä urallaan ja saada itselleen pitkäaikainen työpaikka.

Toivomme hakijalla olevan hiukan rakennus- tai esim. varastopuolen työkokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia ja kehittyä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta betonielementtien teosta tai valu- ja raudoitustöistä, mutta työssä pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin, sillä työtehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa perheyrityksessä, joka toimii ympäri Suomen ja on osana isoa konsernia. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja niiden kestosta sovitaan erikseen. Töitä tehdä arkisin klo. 8-16:30 välillä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi