(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Laukaan Betonille BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Seppälänkankaan tehtaalle.

Laukaan Betoni Oy on betonirakentamisen vahva toimija. Laukaan Betoni toimittaa rakentajalle valmisbetonit, betonielementit, kunnallistekniikkatuotteet ja betoniraudoitteet. Elementtitehtaat sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaalla ja Laukaan asemalla. Betonielementeissä Laukaan Betoni on vastuullinen toimija koko Suomen alueella.

Työtehtävät pitävät sisällään betonielementtien valmistuksen eri työvaiheita. Tällä hetkellä haemme tekijöitä mm. muottien kasaus- ja raudoitustehtäviin.

Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta sekä halua olla osana toimivaa tiimiä, jossa jokaisen työpanos on ensisijaisen tärkeä.

Aiempi kokemus rakennusalalta on eduksi, mutta avainasemassa ovat valmius fyysiseen työhön sekä työtä pelkäämätön asenne!

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti vähintään kesän yli ja työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Tehtävään sitoutuneella ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Laukaan Betoni tarjoaa myös mahdollisuuden osaamisen syventämiseen ja vaihteleviin tehtäviin.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, toimithan ripeästi jättämällä hakemustietosi alla olevan linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Essi Seppänen, 0443346292/ essi.seppanen@go-on.fi