Betonielementtityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko ahkera ja luotettava työntekijä? Onko sinulla kokemusta rakennusalan tehtävistä ja mahdollisesti betonin parissa työskentelystä?

Pitkät perinteet betonielementtien valmistuksen parissa omaava yhteistyökumppanimme hakee joukkoonsa uusia osaajia elementtituotannon tehtäviin Ylitornioon.

---------- 

 

Mitä etsimme: 

Etsimme ahkeraa ja tunnollista betonielementtityöntekijää. Hakemamme henkilö suhtautuu työhön hyvällä asenteella ja ottaa uusia asioita nopeasti haltuun. Eduksi hakijalle katsotaan kokemus raudoituksesta sekä elementtipiirustusten lukemisesta ja betonin tuntemus.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa avustamme sen hankkimisessa. 


Odotamme  työnhakijoilta:

- Reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä

Motivaatiota uuden oppimiseen

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Tiimityöskentelytaitoja

- Suomen kielen taitoa

 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön osana ammattitaitoista työyhteisöä. Asiakasyrityksemme on järjestänyt majoituksen työpaikkakunnalla, mikä tekee työn perässä muuttamisen sujuvaksi. 

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Palkka: TES, tuntipalkka. 

---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 27.9.2018 klo 23:59. 

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lotta Vuorma
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 860
lotta.vuorma@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1174840
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Ylitornio