(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä, Valkeakoski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme betonielementtityöntekijöitä Valkeakoskelle. 

Tehtävässä valmistetaan betonielementtejä parityöskentelynä teollisuusympäristössä. Toivomme hakijoilta reipasta työskentelyasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alan kokemus, rakennusalan koulutus sekä kuvanlukutaito. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittyä työssään.

Töitä tehdään yhdessä tai kahdessa vuorossa, maanantaista lauantaihin (40 h/vko). Kyseessä on vakituinen työsuhde ja suorarekrytointi asiakasyritykseemme. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.