(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä, Valkeakoski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Rekrytoimme asiakkaallemme betonielementtityöntekijää. Asiakkaamme on kasvuyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa betonielementtejä. 

Oletko sinä tulevaisuuden talentti, joka vielä etsii mahdollisuuttaan päästä kehittymään ja näyttämään kyntensä? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö: 

Etsimme motivoituneita ja työnjanoisia hyviä tyyppejä mukaan asiakkaamme energiseen tiimiin Valkeakoskelle. Tärkeintä on sinun oma-aloitteinen ja reipas työskentelyotteesi, mutta toki eduksi katsomme alan kokemuksen tai rakennusalan koulutuksen.  Toivomme, että fyysinen työ sopii sinulle, etkä myöskään pelkää liata käsiäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen  kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on tekemisen meininkiä. 

Työvuoroja on  1-2 vuorossa,  maanantaista lauantaihin.

Kyseessä on suorarekrytointi asiakkaamme palvelukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden tullessa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.