Betonielementtityöntekijä, Pellon Betoni Oy
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Pellon Betoni Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1954, jolloin Hannes Sunila perusti Pelloon betonituotteita valmistavan yrityksen. Tälläkin hetkellä Pellon Betoni Oy on perheyritys ja yksi toimialansa merkittävistä toimijoista Pohjois-Suomessa ja suurten kansallisten sekä yhteispohjoismaisten rakentajayritysten osaava kumppani. Yrityksen pääasiallista toiminta-aluetta on kalottialue, mutta kumppanuuksien kautta merkittäviä operaatioita tehdään pääkaupunkiseudulle ja muuallekin Etelä-Suomeen. Betonielementtejä toimitetaan myös Ruotsin ja Norjan kohteisiin. Lue lisää: https://www.pellonbetoni.fi/ 

Etsimme Pellon Betoni Oy:lle BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen valmistamaan betonielementtejä. Työsuhde alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot toteutuvat työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Edellytämme sinulta:
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Hyvää asennetta työntekoon
- Hyvää fyysistä kuntoa

Eduksesi katsomme lisäksi piirrustusten lukutaidon. 

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! 

Täytä hakemus sivuillemme www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi, sillä ne ovat meille tärkeitä tietoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg: markus.nordberg@go-on.fi tai 0400 926354 (arkisin klo 8.00-16.00)

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384422
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pello