Betonielementtityöntekijä Lahteen
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme asiakkaallemme reipasta ja omatoimista elementtityöntekijää Lahteen. 

Tehtävän kuvaus

Työnkuva koostuu betonin valamisesta ja siihen liittyvistä töistä. Pääasialliseen työnkuvaan liittyviä työvaiheita ovat muottityö, raudoitus, betonointi ja viimeistelytyöt. Työajat sijoittuvat klo 7-16 välille. Viikkotuntityöaika on 40h. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja betonialan tuntemusta. Asenteesi työntekoa kohtaan on hyvä ja olet innokas ja nopea oppimaan uusia asioita. Tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä organisointikykyä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti kiiretilanteissa ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Palkkaus sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan. 


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 


Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot