Betonielementtityöntekijä Lahteen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Onko sinulla elementtipuolen kokemusta? Onko betonituotannon työt tai raudoitus sinulle tuttuja asioita? Jatka lukemista, sillä haemme rakennustuoteteollisuuden asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ elementtien valmistukseen LAHTEEN!

Haluatko olla mukana valmistamassa laadukkaita ja kestäviä betonielementtejä, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja? Pääset työskentelemään uudessa tehtaassa, joka on varusteltu uusimmalla laitteistolla ja jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työympäristöön.

Sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä työ voi ajoittain olla fyysisesti raskasta. Sinulta luonnistuu itsenäinen työskentely, teet työsi ahkeralla otteella sekä haluat oppia uusia asioita ja kehittyä työssäsi. Sinulla on taito lukea piirustuksia ja mahdollisesti kokemusta raudoituksesta, muottien teosta sekä pilareiden valmistuksesta. Sinulla on valmius 3-vuorotyöhön.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot, joiden avulla välität myönteistä energiaa ympärillesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi pian verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Jos sinulle herää kysyttävää, niin voit olla yhteydessä Amikon Tomiin p. 0503796545, tomi.kayhko@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454687
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti