Betonielementtityöntekijä Lahteen
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme asiakkaallemme reipasta ja omatoimista elementtityöntekijää Lahteen. 

Tehtävän kuvaus

Työnkuva koostuu betonin valamisesta ja siihen liittyvistä töistä. Pääasialliseen työnkuvaan liittyviä työvaiheita ovat muottityö, raudoitus, betonointi ja viimeistelytyöt. Työajat sijoittuvat klo 7-16 välille. Viikkotuntityöaika on 40h. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, ja organisointikykyä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä. Palkkaus sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kysy lisää numerosta 040 689 3200. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pian!


Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot