(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä Lahteen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Oletko kiinnostunut tiimityöskentelystä? Haemme nyt osaksi asiakasyrityksemme Lahden Kestobetonin elementtitiimiä reipasta ja ahkeraa elementtityöntekijää.

Yritysesittely

Lahden Kestobetoni Oy on perustettu vuonna 1995. Sen kotipaikka on Lahti ja toimiala betonituotteiden valmistu rakennusalan teollisuuten. Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Tuotteisiin kuuluu mm. julkisivut, väestönsuojat, teräsbetonipilarit ja -palkit, puhelin- ja kaukolämpökaivot, sekä puistomuuntamot. Lahden kestobetonin keskeinen sijainti Lahdessa takaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana elementtitiimiä asiakasyrityksemme Lahden Kestobetonin varastohallinnossa. Työnkuva koostuu betonin valamisesta ja siihen liittyvistä töistä. Pääasialliseen työnkuvaan liittyviä työvaiheita ovat muottityö, raudoitus, betonointi ja jälkityöt. Työajat sijoittuvat klo 7-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työntekijä työllistyy alkuun Uniflexin palvelukseen.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, ja organisointikykyä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Mahdollisissa kysymyksissä, ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200.