(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä Jyväskylään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään motivoitunutta betonielementtityöntekijää.

Työtehtävät koostuvat betonisten elementtien kokonaisvaltaisesta valmistuksesta kuten muottien tekemisestä ja purkamisesta, raudoittamisesta ja valamisesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta tehtäviin perehdytetään ja parhaiten työn oppii tekemällä! Työ mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen ja uusien tehtävien opettelun oman kiinnostuksen ja yrityksen tarpeen mukaisesti.

Hakijalta toivomme työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi luemme piirustusten lukutaidon sekä rakennus- tai puusepänalan kokemuksen ja/tai koulutuksen.

Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7-15:30 ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian. Etsimme paikkaan henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pidempään työsuhteeseen, kuitenkin vähintään helmikuun loppuun saakka.

Palkkaus sopimuksen mukaan rakennustuoteteollisuden työehtosopimusta noudattaen.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus CV:n kera mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Baronalta Kati Vartiainen ma-pe klo 9-15 puh. 0503493692.