(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä Jyväskylään tai Laukaaseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme pidempään työsuhteeseen hyvällä asenteella varustettua elementtityöntekijää!

Työtehtävät koostuvat betonisten elementtien kokonaisvaltaisesta valmistuksesta kuten muottien tekemisestä, raudoittamisesta ja valamisesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta tehtäviin perehdytetään ja työ mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen ja uusien tehtävien opettelun oman kiinnostuksen mukaan.

Hakijalta toivomme työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi luemme piirustusten lukutaidon sekä rakennus- tai puusepänalan kokemuksen ja/tai koulutuksen.

Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7-15:30 ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt elokuun aikana. Etsimme paikkaan henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pidempään työsuhteeseen, kuitenkin vähintään vuoden loppuun saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan rakennustuoteteollisuden työehtosopimusta noudattaen.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus CV:n kera mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Baronan Kati Vartiainen ma-pe klo 9-15 puh. 0503493692. Soitellaan!