(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä Jyväskylään ja Laukaaseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pidempään työsuhteeseen aamuvirkkua elementtityöntekijää Jyväskylään ja Laukaaseen.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti muottien purusta, elementtien viimeistelystä ja lastauksesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta tehtäviin perehdytetään ja parhaiten työn oppii tekemällä! Työ mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen ja uusien tehtävien opettelun oman kiinnostuksen ja yrityksen tarpeen mukaisesti.

Hakijalta toivomme työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi luemme kokemuksen siltanosturin käytöstä sekä rakennus- tai puusepänalan kokemuksen ja/tai koulutuksen.

Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 5-13:30 ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt elokuun aikana. Etsimme paikkaan henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pidempään työsuhteeseen, kuitenkin vähintään vuoden loppuun saakka.

Palkkaus sopimuksen mukaan rakennustuoteteollisuden työehtosopimusta noudattaen.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus CV:n kera mahdollisimman pian.Lisätietoja paikasta antaa Baronalta Tommi Parhiala (050 339 2257) sekä Heidi Nygård (0503717307) ma-pe klo 9-15.

Huomaathan että todistukset voit liittää suoraan hakemukseesi kohdasta liitä CV.