Betonielementtityöntekijä Consolis Parmalle
Consolis Parma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Etsimme Consolis Parman (Parma Oy) Kangasalan tehtaalle betonielementtityöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Kangasalan betonielementtitehdas uudelleenkäynnistetään helmikuussa 2022. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi uutta tuotantoa etulinjassa!

Elementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu julkisivu- ja seinäelementtien valmistus, muottien kokoonpano sekä erilaiset purku- ja viimeistelytyöt. Työtä tehdään sisätiloissa tehdasolosuhteissa olevilla työpisteillä pareittain.

Hyvä fyysinen peruskunto, tekemisen meininki, turvallisten työtapojen noudattaminen, positiivinen asenne ja halu oppia uutta ovat tärkeimmät vaatimukset työssä menestymiseen. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta elementtivalmistuksesta tai muusta raskaasta kokoonpano- ja valmistustyöstä, se on toki eduksesi. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten työssä menestyminen on pitkälti tahdostasi kiinni! Toiminnan laajentuessa työtä tullaan tekemään vuorotyömallilla. Työtä tehdään laadukkaissa ja nykyaikaisissa tehdasolosuhteissa Kangasalan Lentolan teollisuusalueella. Työtehtävissä noudatetaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan Adeccon kanssa. Työsuhteeseen valittavilta edellytetään huumausainetestin läpäisy.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi jo tänään!
Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä
Henkilöstökonsultti Jonna Salonen p. 050 4444 462

Consolis Parma on Suomen johtava talon- ja infrarakentamisen betonielementtiratkaisujen tuottaja. Toimimme kaikkiaan 16 paikkakunnalla ja työllistämme noin 700 parmalaisen lisäksi laajan kumppaniverkoston. Olemme vastuullinen yrityskansalainen ja työnantaja - huolehdimme henkilöstömme terveydestä ja työskentelemme aktiivisesti kohti Nolla tapaturmaa -kulttuuria.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536284
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jonna Salonen (jonna.salonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kangasala, Lempäälä, Tampere