(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijä 3 kpl Sodankylään
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Betroc Oy on jo yli 60 v toiminut vakaa perheyritys. Yrityksen toiminnan laajentuessa tarvitaan lisää laaduntekijöitä.

Betroc Oy valmistaa betonielementtejä talonrakennus- ja maanrakennustarpeisiin sekä toimittaa valmisbetonia. Yritys on mukana rakentamassa kestävää, viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä perusteellisesti betonista. Toiminta perustuu pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Betroc Oy:n perusarvoja ovat toiminnan korkea laatu, palvelu ja toimitusvarmuus sekä vastuullisuus henkilöstöstämme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme. Yrityksen työntekijöiden ikäjakauma on monipuolinen sekä työilmapiiri avoin.

Haemme asiakkaallemme Betroc Oy:lle Sodankylään

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ/muottikirvesmiehiä

Työtehtäviin kuuluvat betonielementtituotannon monipuoliset tehtävät kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt.
Rakennusalan koulutuksesta tai työkokemuksesta on etua, mutta työhön voi myös oppia. Ratkaisevaa on positiivinen asenne työhön, riittävä fyysinen kunto, kyky tehdä tiimityötä ja oppia uutta. Piirustuksia sinun tulisi osata lukea, joten rakennusalan koulutuksesta tai työkokemuksesta on työssä suuri apu. Jotta perehdyttäminen ja työturvallisuus voidaan tehdä asianmukaisesti, tulisi sinun hallita suomen kieli. Tehtävään perehdytetään hyvin. Työturvallisuuskortti tulisi myös olla, mutta kurssitamme tarvittaessa.

Tarjoamme tilaisuuden kehittyä rakennusalan osaajana innostavassa työyhteisössä. Työtä on hyvälle tekijälle tarjolla pidempäänkin ja sinulla on mahdollisuus myös työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Jätä hakemus pian, haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja arkisin Anna Paloniemi, 040 513 4518 tai anna.paloniemi@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.