(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtisuunnittelija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on rakennussuunnittelun vahvalla osaamisella ja asiantuntijuudella varustettu yhteistyökumppani. Etsimme nyt heidän vahvistuksekseen

Betonielementtisuunnittelijaa Tampereelle.

Työssä menestyminen edellyttää alan opintoja ja ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme hakijoissa tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.
Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän osaavassa ympäristössä. Työtehtäviin kuuluu betonielementtien suunnittelua, kaavioiden tekoa ja piirtämistä. Työ tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijoiden tuella.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Betonielementtisuunnittelija Tampereelle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.