(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtisuunnittelija, Suunnittelu Teräsmaa Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Asiakkaamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on rakennesuunnittelun vahva ammattilainen. Yrityksen asiakkaita ovat niin ammattirakentajat kuin yksityiset kotitaloudetkin ja he tarjoavat rakennesuunnittelua kokonaisvaltaisesti sekä uudisrakentamiseen että vanhan korjaukseen. Suunnittelu Teräsmaa Oy toimii koko Suomen laajuisesti ja heidät tunnetaan luotettavana ja osaavana yhteistyökumppanina. 

Etsimme heille nyt ammattitaitoista

BETONIELEMENTTISUUNNITTELIJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työ sisältää monipuolista betonielementtisuunnittelua osaavan tiimin kanssa. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Etsimme pitkäjänteistä henkilöä, jolla on erittäin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä hyvä keskittymiskyky. Edellytämme hakijalta rakennusinsinöörin koulutusta ja kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön. Työssä menestyminen edellyttää AutoCAD-ohjelman hallintaa, ajantasaisia IT-taitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä. 

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on alan TES:n/sopimuksen mukainen. Myös töiden aloitus on sovittavissa.

Oletko etsimämme tarkka ja huolellinen tekijä? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.