Betonielementtien valmistaja, Turku
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme vastuuntuntoisia ja huolellisia betonielementtivalmistajia Turkuun. Tehtävät sisältävät erilaisia vaiheita betonielementtien valmistuksessa, kuten muottien kasaamista raudoitusta, varustelua, valua, purkua tai viimeistelyä sekä erilaisten koneiden käyttöä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen betonielementtien valmistuksesta tai rakennusalan tehtävistä, mutta tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Arvostamme tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tarvittaessa avustamme majoituksen kanssa.

Arvostamme:

- Aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta ja/tai rakennusalan tehtävistä

- Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

- Tarvittaessa soveltuvuutta vuorotyöhön

Tarjoamme:

- Asiallisen rahallisen korvauksen

- Asuntomahdollisuuden

- Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa: 

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516666
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku