Betonielementtien valmistaja, Sastamala
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme vastuuntuntoisia ja huolellisia betonielementtivalmistajia Sastamalaan. Tehtävät sisältävät erilaisia vaiheita betonielementtien valmistuksessa, kuten muottien kasaamista raudoitusta, varustelua, valua, purkua tai viimeistelyä sekä erilaisten koneiden käyttöä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen betonielementtien valmistuksesta ja rakennusalan tehtävistä. Arvostamme hitsaustaitoa, tarkkuutta ja  kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön sekä tarvittaessa järjestämme myös majoituksen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arvostamme:

- Aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta ja/tai rakennusalasta 

- Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

- Tarvittaessa soveltuvuutta vuorotyöhön

- Kielitaitona vähintään suomi ja/tai englanti, viro/venäjä ovat plussaa

Tarjoamme:

- Asiallisen rahallisen korvauksen

- Asuntomahdollisuuden

- Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa: 

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot