Betonielementtien valmistaja, Lempäälä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Suoraman elementti on vuosikymmeniä alalla toiminut betonielementtitoimija. Suoraman Elementin valmistaa lähes kaikkea betonista valmistettavia elementtejä asiakkaan tarpeen ja tilauksen mukaan. Tuotteiden korkea laatu on heille sydämen asia ja toiminnan jatkuvuuden perusta.

Etsimme nyt vastuuntuntoisia ja huolellisia betonielementtivalmistajia Lempäälän tehtaalle. Tehtävät sisältävät erilaisia vaiheita betonielementtien valmistuksessa, kuten muottien kasaamista raudoitusta, varustelua, valua, purkua tai viimeistelyä sekä erilaisten koneiden käyttöä.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen betonielementtien valmistuksesta sekä tuotantotöistä tehdasympäristössä. Arvostamme tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön sekä tarvittaessa avustamme myös majoituksen kanssa.

Arvostamme:

- Aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta ja tuotantotöistä tehdasympäristössä (rakennustuoteteollisuus)

- Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

Tarjoamme:

- Mielekkäät työtehtävät kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä

- Kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakkapalkkaan

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa: 

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot