(Poistunut julkaisusta)

Betonielementin valmistuksen työnjohtaja - Jämsä, Jyväskylä, Tampere
SiriusPro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
SiriusPro Oy on perustettu vuonna 1980, toimialana asunto- ja teollisuusrakentaminen. Toimimme laajasti Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomen alueella.
Etsimme nyt SiriusPro:lle, Betoni-Sampolle valmisbetoni- ja elementtitehtaalle Jämsään betonielementin valmistuksen työnjohtajaa. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.  Toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa tehtaan elementinvalmistuksen työnjohdon tehtävät sekä erityisesti laatuun liittyvät tehtävät ja laatujärjestelmän ylläpito. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä tekemään halutessasi myös muita tehtäviä, kuten tarjouslaskentaa.

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutus (rakennusinsinööri, rakennusmestari) ja aikaisempaa työkokemusta työmailta elementtien asennuksista ja/tai betonin valmistuksesta. Kiinnostus ja halu juuri tämän tyyppisiin työnjohdon tehtäviin ratkaisevat ja koulutamme sinut tarvittavilta osin tehtävään.
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saat osaksesi laajasti vastuuta. Yleisten henkilöstöetujen (mm. virikesetelit) lisäksi tarjoamme sitoutuneelle ja osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työpaikan matalahierarkkisessa organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi