Betoniautonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme asiakkaallemme BETONIAUTONKULJETTAJAA Rovaniemelle.

Työ sisältää pumppuautolla betonin pumppausta rakennustyömailla. Työ on hyvin itsenäistä, joten toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Tehtävään valitulla henkilöllä täytyy olla C-luokan ajokortti sekä kokemusta raskaalla autolla ajamisesta. Eduksi katsomme, jos sinulle on karttunut jo kokemusta betoniauton kuljettamisesta ja pumppauksesta sekä kuljettajan ammattipätevyyden. Työsuhde alkaa 4 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työsuhde vakinaistetaan asiakasyrityksen kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta tai soita minulle mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Jennika Puominen / jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot