(Poistunut julkaisusta)

Betoniautonkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme asiakkaallemme ylä-Savoon betoniautonkuljettajaa.

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy vähintään C-kortti ja kuljetusalan ammattipätevyys. Plussaa on, jos kykenet myös yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen ja sinulta löytyy kokemusta jostakin maanrakennuskoneella ajamisesta, lisäksi kaiken tasoinen kokemus rakennusalasta katsotaan eduksi.

Ikä tai aikaisempi työkokemus betoniauton- tai kuorma-autonkuljettajan tehtävästä eivät ole olennaisimpia, vaan aito motivaatio työn tekemistä kohtaan ja into oppia uutta ovat pääpointit. Sosiaalinen ja työtä pelkäämätön, itsenäinen ja reipas luonne sekä hyvä fyysinen kunto ovat tärkeimpiä piirteitä henkilöä valittaessa. Itse työhön perehdytetään.

Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, tähdäten kuitenkin vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille. Omalla asenteellasi voit siis vaikuttaa työsuhteen jatkuvuuteen.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemus pikaisesti, mikäli tunnistit itsesi! Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.