Betoniauton kuljettajia
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Betoniauton kuljettajia Turkuun ja reissutöihin

Etsimme asiakkaallemme Turkuun kolmea betoniauton kuljettajaa. Työtä on tarjolla keskimäärin 40h/viikossa, mutta ylitöitäkin tulee varmasti. Palkkaus Tessin mukaan tai kokemuksen mukaan sovittavissa.

Työnkuvana on valmisbetonin kuljettaminen betoniasemalta Varsinais-Suomessa sijaitseville rakennustyömailla. Toinen työnkuva on reissutyötä,  Suomen rajojen sisäpuolella tapahtuvaa työtä. Reiisutöistä sinulle maksetaan päivärahaa tessin mukaisesti. 

Sinulla on oltava kokemusta mielellään vähintään vuosi. Maansiirtoajosta kokemus lasketaan myös mukaan.

Löytyyhän sinulta: 

- Hyvä fyysinen kunto

- C-Ajokortti

- Ammattipätevyys

- Työturvallisuuskortti

Laita hakemusta pikaisesti tulemaan jos työ on juuri sinulle!

mikko.rautee@lisapalvelu.net

044-4272333

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499159
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Satakunta, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Lavia, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvi