(Poistunut julkaisusta)

Betoniauton kuljettaja
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Lujabetoni Oy
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Meillä on toimialan laajin tuotevalikoima ja kykenemme toimittamaan ainoana toimijana Suomessa kaikki betonirakentamisen ratkaisut.

Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 800 betoniammattilaista. Lujabetonilla on elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehtaita 23 Suomessa ja kolme Ruotsissa. Lisäksi toimimme yhteisyritysten kautta Venäjän valmisbetoniliiketoiminnassa sekä Ruotsin elementtiteollisuudessa yhteensä kahdeksalla tehtaalla.
Toimenkuva
Etsimme Lujabetoni Oy:lle Lahden alueelle betoniauton kuljettajia määräaikaisiin työsuhteesiin. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sillä asiakkaamme on valmis kouluttamaan sinut betonialan saloihin. Etsimme hyvän ajotaidon omaavia kuljettajia suureen lahtelaiseen projektiin.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus kuorma-auton ratista
C-luokan ajokortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys
Rehti ja reipas asenne työntekoon
Kiinnostusta oppia betonialaa
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai betonialalta katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2018 ja kestävät 2-4kk. Työt alkaa nopealla aikataululla, joten haastattelut aloitetaan hakuajalla ja valinta suoritetaan sopivien henkilöiden löydettyä. Toimi siis nopeasti ja täytä hakemus vmp.fi. Lisätietoja saat VMP Lahden toimistolta puh. 03873200 tai lahti@vmp.fi

Palkka: TES:n/sopimuksen mukaan
Kesto
2-4kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2018 mennessä.