(Poistunut julkaisusta)

Betoniauton kuljettaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme uutta ammattikuljettajaa betoniajoihin.
Asiakasyrityksemme valmistaa laadukasta valmisbetonia ja toteuttaa asiakaslähtöisesti erilaiset betonivalutyöt. Toiminta-alue kattaa suuren osan Etelä-Suomea, kuitenkin painottuen Uudenmaan, Itä-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen kuntiin.

Etsimällämme kuljettajalla on C-ajokortti, digipiirturikortti ja omaat kuljettajan ammattipätevyyden.
Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta betonipumppuauton kuljettamisesta. Työ on myös jokseenkin fyysistä, sillä työssä siirellään betoniletkuja.

Toivomme lisäksi työntekijältä:
- itsenäistä ja ahkeraa työotetta
- joustavuutta (työpäivien kesto voi välillä vaihdella suurestikin, työpäivät tasataan)
- soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavasta työstä

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.