Betoniauton kuljettaja Järvenpäähän
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Haemme asiakkaallemme BETONIAUTON KULJETTAJAA Järvenpäähän betonielementtitehtaalle

Etsimämme tekijä oppii nopeasti omaa kokemusta vaativista kuormaustehtävistä ja on luonteeltaan äärimmäisen tarkka ja huolellinen.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on betonikuljetusauton kuljettaminen asiakasyrityksen teollisuusalueella Järvenpäässä. Työnkuvaan kuuluu myös varastotyötehtäviä tarpeen mukaan. Toimipiste sijaitsee Järvenpäässä. Työ vaatii äärimmäistä huolellisuutta malttia sekä pelisilmää sillä kyseessä on huomattavan painavan mutta herkän tavaran käsittely.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Valmis osaaminen vaativista kuormaustehtävistä on erinomainen tausta tähän hommaan. Tehdasympäristö luonnollisesti vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä sillä liikkumista on luvassa. Palkkaus sovitaan yksilökohtaisesti osaamisen perusteella, käytössä Puuteollisuuden työehtosopimus.

Työpaikan sijainnin vuoksi autolla kulkemisen mahdollisuus olisi suotavaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksesi ansioluetteloineen pystyt lähettämään oheisen linkin kautta, kiitos.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsulttimme Bettina Klinge

050 337 9694 bettina.klinge@personalhuset.fi

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden https://www.aaltovoima.fi/ kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528538
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää