Beretta C&A, Regional Manager
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021
Italialainen Beretta on maailman vanhin teollinen perheyhtiö, jonka kirjoitettu historia ulottuu vuoteen 1526. Beretta-konsernin päätuoteryhmät ovat metsästys- ja urheiluammuntaan valmistetut haulikot, pistoolit, kiikarit ja kiikaritähtäimet sekä kiväärit ja patruunat. Beretta suunnittelee ja valmistaa myös vapaa-ajan tekstiilejä ja varusteita. Konsernin pääkonttori sijaitsee Bresciassa, Pohjois-Italiassa. Lue lisää Beretta-konsernista osoitteessa www.beretta.com.

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 400 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Haemme Regional Manageria vastaamaan Beretta Clothing and Accessories -tuotekategorian myynnistä Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa

Työn sisältö
Beretta C&A Regional Manager vastaa Beretta -vaatteiden ja C&A tuotteiden myynnistä, mallistonhallinnasta ja yleisestä kehittämisestä Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Tehtävänä on varmistaa Beretta C&A tuotteiden kilpailukyky ja kehitys omalla markkina-alueella. Tehtäviin sisältyy myös myynti- ja kilpailijakentän analysointi ja seuranta; sovittujen markkinointitoimenpiteiden jalkautus ja seuranta; kauppiaiden ja myymälähenkilöstön koulutus. Tehtävässäsi raportoit Beretta C&A yksikön Nordic Managerille. Työn kansainvälisyydestä johtuen työ edellyttää matkustamista. Tärkeä osa työnkuvaa on yhteistyö Beretta-konsernin kanssa.

Toivomme sinulta
Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulisi olla soveltuva kaupallinen koulutus ja englannin ja ruotsin kielten sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta Outdoor- tai vastaavan tuoteryhmän myynnistä ja markkinoinnista (myymälätasolta tai myyntikentältä). Kokemus metsästys-tuoteryhmästä ja sen myynnistä on eduksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvä paineensietokyky ja hän omaa hyvät vuorovaikutus-, organisointi- ja neuvottelutaidot.
Lisäksi toivomme löytävämme henkilön, joka sopii Sakon ja Berettan erä- ja metsästyshenkiseen toimintaympäristöön.

Mahdollisuudet
Beretta C&A Regional Manager pääsee kehittämään kansainvälistä mallistoa ja sen tunnettuutta Suomessa ja Ruotsissa. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa asioidaan päivittäin eri sidosryhmien kanssa maiden rajojen yli (esim. Beretta myynti- ja markkinointitiimit, Berettan vaatetiimi, tavarantoimittajaverkosto, Suomen ja Ruotsin myyntiverkostot).

Hae paikkaa!
Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Staffpoint Executiven kanssa. Hae tehtävää jättämällä hakemuskirje ja CV linkin kautta. Tämä haku umpeutuu 30.11.2021
Etenemme haussa ketterästi ja haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana. Mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä, niihin vastaa mielellään Senior Advisor Pasi Theman puh: +358 50 366 1006 tai pasi.theman@staffpoint.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525777
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki