(Poistunut julkaisusta)

BEAUTY ADVISOR, Turku (L’Oréal Finland Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia – L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

Etsimme L’Oréalin päivittäiseen kosmetiikkaan Beauty Advisoria Turkuun. Tehtävä on vakituinen ja työvuoroja on kolmena päivänä viikossa. Työvuorot ovat maanantaisin Sokos Wiklundissa sekä perjantaista lauantaihin Stockmann Turussa. Lisäksi ekstra työvuoroja on tarjolla esittelyviikkoina. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä vastaat:

- L’Oréalin päivittäisen osaston tunnettujen brändien myynnistä Turun kahdessa eri tavaratalossa
- laadukkaasta asiakaspalvelusta, meikkien tekemisestä ja tulosvastuullisesta myynnistä
- tuotteiden houkuttelevasta ja myyntiä edistävästä esille laitosta

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- kosmetologin ja/tai meikkaaja-maskeeraajan koulutus tai vastaava
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan markkinajohtajatuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 10.5. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. Haastattelut tehtävään aloitetaan elo-syyskuun vaihteessa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.