(Poistunut julkaisusta)

Beauty Advisor, Oulu, L'Oréal Finland Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia - L'Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

Etsimme L'Oréalin päivittäiseen kosmetiikkaan Beauty Advisoria Sokos Ouluun tärkeään positioon. Tehtävä on määräaikainen opintovapaasijaisuus kesäkuulle 2022 asti ja työvuoroja on viitenä päivänä viikossa (n. 36h/vko). Työvuorot ovat useimmiten tiistaista lauantaihin. Tehtävä alkaa mielellään elokuun 2020 aikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huom: Kesän 2021 aikana ei välttämättä ole töitä kesä-heinäkuussa.

Tehtävässä vastaat
- L'Oréalin päivittäisen osaston tunnettujen brändien myynnistä Sokos Oulun tavaratalossa
- laadukkaasta asiakaspalvelusta, meikkien tekemisestä ja tulosvastuullisesta myynnistä
- tuotteiden houkuttelevasta ja myyntiä edistävästä esille laitosta
- tavaratalon henkilökunnan kouluttamisesta sekä sosiaalisen median sisällön luomisesta pisteen osalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kosmetologin ja/tai meikkaaja-maskeeraajan koulutus tai vastaava
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan markkinajohtajatuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta viimeistään sunnuntaina 5.7.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.