(Poistunut julkaisusta)

BEAUTY ADVISOR, Lahti (L'Oréal Finland Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia – L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

Etsimme L’Oréalin päivittäiseen kosmetiikkaan Beauty Advisoria Lahteen. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus syyskuuhun 2020 asti ja työvuoroja on kolmena päivänä viikossa (n. 21h/vko). Työvuorot ovat suhteellisen säännölliset ja sijoittuvat usein maanantaille, perjantaille ja lauantaille. Lisäksi ekstra työvuoroja on tarjolla esittelyviikkoina. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä vastaat

- L’Oréalin päivittäisen osaston tunnettujen brändien myynnistä määrätyllä pisteellä
- laadukkaasta asiakaspalvelusta, meikkien tekemisestä ja tulosvastuullisesta myynnistä
- tuotteiden houkuttelevasta ja myyntiä edistävästä esille laitosta

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kosmetologin ja/tai meikkaaja-maskeeraajan koulutus tai vastaava
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan markkinajohtajatuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta mahdollisimman pian, viimeistään keskiviikkona 18.9. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. Haastattelut tehtävään syyskuun puolivälin jälkeen.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.