(Poistunut julkaisusta)

BEAUTY ADVISOR, Helsinki-Tukholma laivaliikenne
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Me Lumenella tarjoamme suomalaisesta kansanperinteestä kumpuavia kauneusrituaaleja täydellisen hehkuvasta ja luonnollisen raikkaasta ihosta sen kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Näemme, että nämä rituaalit soveltuvat kaikille naisille ympäri maailmaa.
Olemme Lumenella etuoikeutettuja käyttämään luonnon raaka-aineita ja pohjoisen puhdasta lähdevettä kaikissa vettä sisältävissä tuotteissamme. Yhdistämme nämä arvokkaat luonnon ainesosat muutamiin turvallisiin ja puhtaisiin, laboratorioissa kehitettyihin raaka-aineisiin, jotta voimme taata tuotteiden käyttökokemuksen, tehokkuuden ja turvallisuuden. Kaikki ihonhoitotuotteemme sisältävät vähintään 80% luonnollisia raaka-aineita, osassa tuotteista luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus on jopa 99%.

 

Haemme asiakkaallemme Lumenelle suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoista BEAUTY ADVISORIA pääasiallisesti Tukholman laivaliikenteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  Työajat vaihtelevat laivaliikenteen mukaisesti. Pääsääntöisesti työskentelet Helsinki-Tukholma sekä Ruotsin päässä kulkevilla reiteillä.

Tehtäviisi kuuluu:

- itsenäinen asiakaspalvelu- ja myyntityö
- brändin tuotteiden edustajana ja asiantuntijana toimiminen
- tuotteiden esillepano määrätyissä myymälöissä
- asiakkaiden innostaminen ja inspiroiminen tuotekategoriamme avulla
- mahdollisten pienten koulutusten pitäminen myymälöissä

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. meikkaaja, kosmetologi tai myynnillinen koulutus)
- suomen, ruotsin ja englannin sujuvaa kielitaitoa, etenkin puhuttuna
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- itsenäistä, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyä
- positiivista, innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

Aikaisempi työkokemus laivoilla katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan suomalaisen kosmetiikka- ja ihonhoitoalan huippubrändin parissa. Tehtävässä on monipuoliset ja joustavat työajat sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2019 mennessä, rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys