Be You ja tule Bayerille pakkaajaksi!
Bayer OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsitkö loppuvuodeksi säännöllistä työtä? Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksen palveluksessa, joka kehittää ja valmistaa korkeatasoista erikoisosaamista vaativia tuotteita kansainvälisille markkinoille? Tämä on mahdollisuutesi! Haemme nyt PAKKAAJIA lääkealan asiakasyrityksellemme Turun tuotantolaitokselle.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta vaan riittää, että olet motivoitunut ja kykenet huolellisuutta ja tarkkuutta vaativaan työhön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainakin joulukuun loppuun saakka sekä mahdollisesti myös pidempään.

Työtehtäviin kuuluvat rutiininomaiset pakkaustyöt tuotantolaitoksella. Työtä tehdään osittain puhdastiloissa ja keskeytyvässä 3-vuorotyössä, joten sinulla tulee olla valmius työskennellä myös vuorotyössä. Työ on seisomatyötä. Työaika 18-06 ja 06-18 ja tunteja tulee 34,6 h/vko (tasoitusjaksot käytössä). Työvuoromallina on 2 x aamu, 2 x vapaa, 2 x ilta, 4 x vapaa. Palkka on Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen. Työpaikka on täysin savuton.

SINÄ

  • Työskentelet erityisolosuhteissa puhdastilassa noudattaen lääkevalmistuksen hyviä tuotantotapoja (GMP).
  • Edellytämme sinulta sorminäppäryyttä, tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuuntuntoista suhtautumista kolmivuorotyöhön.
  • Viestit ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Käsittelemme hakemuksia heti ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Voit käyttää myös helppohaku toimintoa ja täydentää hakemustasi myöhemminkin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot