BE-kortillinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Nyt olisi BE-kortillesi käyttöä Pirkanmaan rakennustyömailla! 

Etsimme asiakasyrityksellemme pikku-e:n omaavia rakennustyöntekijöitä henkilöauto-ajoneuvoyhdistelmien ajoihin. Työtehtäviin kuuluu kaluston kuskaaminen hallilta työmaille ja työmailta hallille sekä välillä runkovaiheen rakennustöihin osallistumista. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan työtehtäväsi mukautuvat osaamisesi mukaan. Osaamistakin tärkeämpää on motivaatio oppia uutta ja tehdä fyysistä käytännön työtä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä BE-ajokorttia. Työhösi tulet saamaan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä itsenäiseen työhön.

Työ alkaa sovitusti ja työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Maksamme vähintään rakennusalan TES mukaista palkkaa, ja palkan maksamme kaksi kertaa kuussa. Aluksi tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa. Halutessasi pystyt työskentelemään kauttamme myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohessa. 

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla liki 20 vuoden ajan! Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme tekijöitämme koko työsuhteen ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi!  

Pistä pikaisesti hakemusta tulemaan, soita ja kysy lisätietoja tehtävästä tarvittaessa ja varaa itsellesi haastateluaika. Marssijärjestyksen saat päättää tässäkin täysin itse! Rekrytoinneista vastaa HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383. Ollaan yhteyksissä!

avainsanat: avoimet työpaikat, pakettiauton, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529132
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere