BE-kortillinen rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsitkö uusia tuulia työrintamalla? 

Löytyykö taskustasi BE-kortti sekä hieman aiempaa työkokemusta rakennusaputyöntekijän tehtävistä? 

Me etsimme nyt asiakasyrityksellemme pikku-e:n omaavia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin työmaakohteisiin Pirkanmaalle. Tehtäviin kuuluu mm. kaluston kuskaaminen hallilta työmaille ja työmailta hallille sekä välillä rakennustöihin osallistumista. Aikaisempi kokemus esimerkiksi perustusvaiheen tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tähän työhön tarvitset rutkasti reipasta asennetta sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Maksamme vähintään rakennusalan TES mukaista palkkaa, ja palkan maksamme kaksi kertaa kuussa. Aluksi tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, mutta ammattitaitoisella ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa.

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla jo vuodesta 2003 lähtien! Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme tekijöitämme koko työsuhteen ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi!  

Mikäli näet itsesi tässä tehtävässä, niin laita hakemus tulemaan ja olet mukana haussa. Aloitamme videohaastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426

avainsanat: BE-kortti, pikku e, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362567
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere