(Poistunut julkaisusta)

BDO TRAINEE: Neuvonantopalvelut
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Kevään 2021 BDO Trainee -paikkojen hakuaika on nyt käynnissä!

BDO Traineet työskentelevät asiantuntijapalvelujemme parissa osana kokenutta tiimiä. Traineena pääset mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan asiantuntijaorganisaatiomme tehtävistä. Tukenasi ovat osaavat asiantuntijamme ja henkilökohtainen Trainee Buddysi, joka toimii mentorinasi ja tukee oppimistasi koko Trainee-jakson ajan.

Tarjoamme Trainee-paikkoja vero- ja lakipalveluista, CFO-palveluista sekä teknologia- ja analytiikkapalveluista kiinnostuneille. Mainitsethan hakemuksessasi, missä tiimeissä työskentelystä olet kiinnostunut. Voit hakea samalla hakemuksella useampaan tiimiin.

Trainee-ohjelman kesto on 3-6 kuukautta ja se alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2021 alussa tai loppuvuodesta 2020. Harjoittelu on palkallinen.
 

Vero- ja lakipalveluiden Trainee-paikat

Haemme verotiimimme arvonlisäverotuksesta ja/tai kansainvälisestä henkilöverotuksesta kiinnostunutta Traineeta sekä lakitiimiimme oma-aloitteista ja työelämään jo tottunutta juristin alkua. Harjoittelujakson aikana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan myös muihin työtehtäviin vero- ja lakipalveluissamme. Toimipisteesi on toimistomme Helsingin Lauttasaaressa.

Tutustu vero- ja lakipalveluihimme >

 

CFO-palveluiden Trainee-paikat

CFO-palveluiden tiimimme hakee IFRS– ja muista laskentakysymyksistä sekä taloudellisista analyyseistä kiinnostunutta Traineeta Tampereen toimistollemme. Aiemmasta ulkoisen tai sisäisen laskennan kokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy motivaatiota ja intoa laskennan monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Tutustu CFO-palveluihimme >

 

Teknologiapalveluiden Trainee-paikat

Haemme teknologiapalveluiden tiimimme tietoturvasta ja/tai toiminnanohjausjärjestelmistä kiinnostunutta Traineeta. Toimipisteesi on toimistomme Helsingin Lauttasaaressa.

Tutustu teknologiapalveluihimme >

 

Analytiikkapalveluiden Trainee-paikat

Analytiikkatiimimme hakee datasta ja sen analysoinnista kiinnostunutta Traineeta Helsingin toimistollemme. Käytämme työssämme Microsoftin työkaluja, joten esimerkiksi aiemmasta Power BI -osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Toimipisteesi on toimistomme Helsingin Lauttasaaressa.

Tutustu analytiikkapalveluihimme >

 

Toivomme sinulta

  • 2–5 vuoden kauppatieteiden, hallintotieteiden, oikeustieteiden, tietotekniikan tai vastaavia opintoja
  • aktiivisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua.

 

Tarjoamme sinulle

  • kokopäiväisen (37,5 h/vko) palkallisen harjoittelupaikan
  • monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi
  • asiantuntevan mentorin, joka tukee kehittymistäsi koko ohjelman ajan
  • arvokkaan työkokemuksen lisäksi mukavat työkaverit sekä rennon ja joustavan työympäristön.

 

Miten haen?

Haku on auki 7.9.-16.10.2020, mutta käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian tämän linkin kautta! Voit hakea samalla hakemuksella useampaan tiimiin - mainitsethan siis hakemuksessasi, missä tiimeissä työskentelystä olet kiinnostunut ensi- ja mahdollisesti toissijaisesti.

Järjestämme hakijoille Trainee-valintaillat etätapahtumana 24.9.2020 ja 3.11.2020. Olemme valintailtaan kutsuttaviin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lopulliset valinnat teemme marraskuun puoliväliin mennessä.
 

Haluatko kysyä lisää BDO Trainee -ohjelmasta?

Lisätietoa ohjelmasta antaa HRD Manager Erika Palomäki (0409372217, erika.palomaki@bdo.fi).

Lue kokemuksia Trainee-ohjelmastamme!