(Poistunut julkaisusta)

Bassolaulaja (2. basso)
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee 

Bassolaulajaa (2. basso)
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.2020-1.6.2021

Toimit oopperalaulajana Suomen kansallisoopperan lauluosastolla. Tehtäviisi kuuluvat näytäntökaudesta riippuen sekä kuoro- että solistitehtävät tai pelkästään kuoro- tai solistitehtävät, yleisötyön tilaisuuksissa esiintyminen sekä avustajatehtävät. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän ainutlaatuisessa kulttuurilaitoksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Suomen kansallisoopperan oopperalaulajia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Lähtöpalkka on 2,603,38 euroa kuukaudessa. Lisäksi näytännöistä maksetaan näytöskorvaus 74,94 euroa ja solistisesta tehtävästä solistikorvaus. 

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi viimeistään torstaina 2.1.2020 Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Koelaulussa 21.1.2020 sinun tulee esittää 1. kierroksella jokin vapaavalintainen ooppera-aaria. Toiselle kierrokselle edenneiden tulee esittää suomenkielinen, pianosäestyksellinen laulu, kahden oktaavin asteikko ja ensemble-tehtävä, joka lähetetään hakijoille sähköpostilla hakuajan umpeuduttua.  Lisäksi harjoitat kuoromestarin kanssa koelaulussa annettavan tehtävän ja ohjausassistentin kanssa koreografisen tehtävän.  Koelaulussa säestää oopperan pianisti ja myös oman pianistin käyttäminen on mahdollista.

Lauluosaston koordinaattori Eija-Riitta Aakio antaa tehtävästä lisätietoja puh. 050 3440 370; eija-riitta.aakio@opera.fi