(Poistunut julkaisusta)

Bartenders
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Söker du jobb inom restausrangbranschen? Tycker du också om kvällsarbete? Välkommen till Personalhuset!

Vi söker nu BARTENDERS till vår kund i Jakobstads centrum.  

Arbetet utförs i olika restauranger och därför önskar vi att du har tidigare erfarenhet inom restausrangbranschen och att du är serviceinriktad och ansvarsfull. Arbetstiderna varierar, men främst jobbar man på fredagar och/eller lördagar både kvällar och nätter. Även vardagsturer är möjliga. Hos oss kan du jobba enligt din livssituation genom att kombinera arbete med fritid på ett för dig passande sätt! Lönesättningen är enligt kollektivavtalet.

Vi önskar att du är systematisk och sköter ditt jobb glatt och raskt. Eftersom jobbet är fysiskt, behöver du bra kondition. I kundbetjäningssituationer behöver du goda kunskaper i både svenska och finska språket. Serveringspass ses som en fördel.

Vore detta jobb något för dig? Ifall du blev intresserad, skicka din CV och en fritt formulerad ansökan via den bifogade länken senast den 30 november 2018. Arbetet börjar så snabbt den lämpliga personen hittats.

Du hittar oss även på Facebook och Instagram - @personalhusetvaasa


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi

Arbetsvälmående, arbetssäkerhet och förbättring av arbetsförnöjsamhet är väldigt viktiga ärenden för oss. Personalhuset Staffing Group är medlem i HPL (Henkilöstöpalvelualojen liitto) och auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Detta bevisar för våra kunder och anställda att vi är en ansvarsfull och pålitlig samarbetspartner. www.hpl.fi/auktorisointi