(Poistunut julkaisusta)

Baronalle tuotantotyöntekijäksi
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oletko motivoitunut ja reipas työntekijä? Oletko kiinnostunut tuotannon monipuolisista työtehtävistä?

Jäikö sinulta opiskelupaikka saamatta, pidätkö välivuotta tai oletko jo työelämässä kokenut osaaja? Etsimme ahkeria työntekijöitä mielenkiintoisiin tuotantotehtäviin Uudenmaan alueella. Tarjolla on töitä uusista haasteista kiinnostuneille henkilöille tehtävissä, joissa pääset kouluttautumaan teollisuuden osaajaksi, sekä kokeneemmille teollisuuden ja tekniikan taitajille. Työt voivat pitää sisällään koneiden käyttämistä, kokoonpanoa, pakkaustöitä sekä muita tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tuotannon tehtäviä.

Haemme työntekijöitä määräaikaisiin projekteihin sekä pitkäkestoisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Arvostamme työntekijältä valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä, mutta meiltä löytyy myös töitä päivä- sekä 2-vuorossa. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan hyvä asenne ja aito motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisee. Edellytämme hakijalta kykyä toimia osana tiimiä sekä halua oppia uusia asioita. Joihinkin tehtäviin valituksi tuleminen edellyttää nuhteetonta taustaa.

Mikäli olet opiskelija tai pitämässä välivuotta, varusmiespalveluksesta kotiutunut tai sitä suorittamaan lähtevä, työtön tai työssäkäyvä, työuran alkuvaiheessa tai jo kokenut osaaja, jätäthän työhakemuksesi meille! Ilmoitathan hakemuksessa miten olet käytettävissä, mitä vuoroja olet valmis tekemään sekä mikä tekisi juuri sinusta erinomaisen tuotantotyöntekijän!